نامی خودرو پروسر عرضه کننده اصلی خودروهای نیسان در این دور از ثبت نام و قرعه کشی خودروهای وارداتی سه مدل از خودروهای نیسان را برای سلیقه های مختلف عرضه کرد که باعث شد این شرکت یکی از متنوع ترین لیست محصولات را برای علاقه مندان به خودروهای وارداتی عرضه کند. خودروهای وارداتی در این مقاله به طور خلاصه به بررسی و معرفی این سه مدل نیسان می پردازیم.
این کراس اوور کوچک و جذاب نیسان در واقع مدلی جایگزین برای نیسان جوک است که پیش از این در مدل های 2017-2018 در ایران معرفی شده بود و با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است. نسل جدید جوک با نام Kicks در بازارهای جهانی عرضه شد و یک SUV کوچک به حساب می آید. این خودرو از موتور 1500 سی سی تنفس طبیعی بدون استفاده از توربوشارژر استفاده می کند که به دلیل کیفیت پایین سوخت (بنزین) برای بازار ما یک مزیت محسوب می شود.
این موتور حدود 122 اسب بخار قدرت تولید می کند که با توجه به ابعاد کوچک Kicks کافی به نظر می رسد. با توجه به بازه قیمتی، این کراس اوور جمع و جور لیست خوبی از تجهیزات رفاهی و ایمنی دارد. در عین حال نیسان کیکس با توجه به رنج قیمتی خود رقیب بسیار جدی انواع هاچ بک های عرضه شده توسط سایر شرکت ها در این دوره از خودروهای وارداتی به حساب می آید.
خودروهایی مانند اوپل کورسا یا سوزوکی سوئیفت در مواجهه با ظاهر جذاب، خودروهای شاسی بلند و ابعاد بزرگتر نیسان کیکس و همچنین موتور قدرتمندتر 1500 سی سی تنفس طبیعی آن خلع سلاح می شوند و نیسان کیکس بدون شک انتخابی محبوب تر از آن است. این ماشین ها در دنیا بازار با توجه به این ویژگی ها یک هاچ بک خواهد بود.
دومین خودروی نیسان ارائه شده توسط نامی خودرو، نیسان سیلفی است. البته برخی از افراد با مقایسه این سدان سایز متوسط \u200b\u200bبا تویوتا کرولا، لوین یا مزدا 3 اشتباه می کنند. اما با توجه به ابعاد بزرگتر و فضای داخلی بیشتر، این خودرو را باید با مدل هایی مانند کیا اپتیما مقایسه کرد. به خصوص اینکه این خودرو دارای فناوری هیبریدی است که ترکیبی از موتور بنزینی و پیشرانه الکتریکی است.
نیسان سیلفی 136 اسب بخار قدرت و البته 300 نیوتن متر گشتاور قابل توجه دارد که باعث می شود به سرعت از رقبایی مانند کرولا، لوین، مزدا 3، کیا اپتیما و دیگران در شتاب پیشی بگیرد. نکته قابل توجه این است که عامل مهم در شتاب گیری ثانویه به خصوص در جاده های زمینی، گشتاور خودرو است و نیسان سیلفی با گشتاور 300 نیوتن متری، جایی برای خودنمایی رقبا باقی نمی گذارد.
همچنین نامی خودرو نیسان سیلفی را با نسخه تایپ مکس برای بازار ایران معرفی کرد که در مقایسه با نیسان سیلفی عرضه شده توسط یک واردکننده دیگر از سطح آپشن های رفاهی و ایمنی بسیار بالاتری برخوردار است و لیست کامل تجهیزات رفاهی و ایمنی را در اختیار خریداران قرار می دهد. . .
سومین محصول در لیست خودروهای به نمایش گذاشته شده، کراس اوور نیسان قشقایی است که آن را در رده خودروهایی مانند هیوندای توسان، کیا اسپورتیج و ... قرار می دهد. نیسان قشقایی دارای موتور 2000 سی سی است که باز هم نشان دهنده برتری قابل توجهی نسبت به رقبای خود است. با توجه به کیفیت پایین سوخت و مشکلات دسترسی به بنزین درجه یک در کشور، استفاده از خودرویی با موتور تنفس طبیعی بدون توربوشارژر یک مزیت بزرگ در بازار ایران است.
این موتور قدرتی معادل 150 اسب بخار تولید می کند. نیسان قشقایی مجهز به لیست کامل تجهیزات رفاهی و ایمنی و مجهز به سیستم های ایمنی و آپشن های مختلف رفاهی است.
نیسان قشقایی در این دور از خودروهای وارداتی با مدل هایی مانند Apple Mokka، مزدا CX-30، Skoda Kodiaq، Volkswagen T-Roc و Kia Sportage رقابت خواهد کرد. قیمت کمتر و قیمت بالاتر آن نسبت به اشکودا و اسپورتیج باعث می شود خریداران به سمت این خودرو متمایل شوند و آن را انتخاب کنند.
علاوه بر این، موتور قدرتمند 2000 سی سی تنفس طبیعی نیسان قشقایی، برگ برنده آن در برابر موتورهای 1400 و 1500 سی سی توربو اشکودا و اسپورتیج است. ابعاد بزرگتر و آپشن های بیشتر قشقایی را در مقابل مزدا CX-30، Apple Mokka و Volkswagen T-Roc متمایز می کند. نیروی داون فورس تنفس طبیعی و موتور قدرتمندتر در مقایسه با اپل موکا و فولکس واگن تی راک که از موتورها و توربوشارژرهای ضعیف تری نیز استفاده می کنند، آن را از نیسان قشقایی برتری می دهد. ابعاد بزرگتر و تجهیزات راحتی راحت تر قشقایی نیز برگ برنده آن در برابر مزدا CX-30 است.