مدیرعامل ایران خودرو افزایش حجم تولید، ارتقای کیفی و کاهش هزینه های تولید را سه محور و ماموریت اصلی نجات صنعت خودرو عنوان کرد و گفت: در این شرایط با حمایت دولت و وزارت حراست. زمینه برای بهبود و افزایش حجم تولید فراهم شده است و باید برای اهداف تعیین شده به برنامه ریزی دقیق برسیم.
علیمردان عظیمی در جلسه تودیع معاون تامین، تولید و توسعه محصول شرکت ایران خودرو و معارفه رئیس جدید این منطقه، بر ادامه روند ارتقای کیفی محصولات در کنار افزایش تولیدات تاکید کرد و گفت: وی افزود: «کیفیت موضوعی است که نباید لحظه ای از آن غفلت کرد و باید همواره در رأس این فهرست قرار گیرد.» در این سه موضوع راه نجات صنعت خودروی کشور را مطرح کرد و افزود: با مسئولیت کامل به دنبال تحقق اهداف این سه حوزه هستیم.
حضور شیخ زاده در سایپا بسیار قابل استقبال است
عظیمی حضور شیخ زاده در سایپا را مشوقی برای تلاش و مجاهدت در ایران خودرو دانست و گفت: عقل، تجربه، اخلاق، تقوا، آزادگی و بزرگواری از ویژگی های بارز وی است که صنعت خودروسازی کشور از آن بهره می برد.
وی با بیان اینکه متأسفانه عده ای حوصله و توان دیدن توانمندی های مدیرانی چون شیخ زاده را ندارند و از روی خودخواهی سعی در پرده سیاه بر این توانمندی ها دارند، گفت: باید تلاش کنیم قدردان خدمات آنها باشیم. و با دادن قیمت به آنها مزایایی دارد.» مدیرعامل ایران خودرو گفت: دو مجموعه بزرگ خودروسازی کشور گرد هم آمده اند تا با هم افزایی و بهره گیری از توانمندی های موجود، گام های اساسی در توسعه صنعت خودروسازی کشور بردارند.
وی افزود: حضور شیخ زاده در سایپا این فرصت را برای صنعت خودروسازی کشور فراهم کرد تا با اجرای فعالیت های مشترکی که هنوز شکل نگرفته و با استفاده از توانمندی ها و توانمندی های دو شرکت، اقدامات موثری انجام دهد.
عظیمی ضمن قدردانی از رویکرد وزیر صمت در حمایت از صنعت خودرو کشور و رفع مشکلات و موانع موجود، گفت: ما وظیفه داریم تمام تلاش خود را برای توسعه این صنعت و ارتقای رضایتمندی مردم و مشتریان انجام دهیم.
وی با اشاره به انتصاب مجید فهیمه امیری به عنوان جانشین شیخ زاده به عنوان سرپرست تامین، تولید و توسعه محصول شرکت خودروسازی ایران و تجربیات وی در صنعت خودروسازی کشور، گفت: با تصمیم گیری نمی توان تولید را به تأخیر انداخت و روش های توسعه باید ادامه یابد. " بدون وقفه."
فرصتی برای هم افزایی بین دو شرکت خودروسازی
معاون سابق تامین، تولید و توسعه ایران خودرو که به عنوان مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا معرفی شد؛ وی در این دیدار با قدردانی از حمایت های فراوان گفت: ایشان به عنوان یک مربی با صداقت، سلامت و اخلاق حرفه ای، اعضای تیم را هدایت کردند و فراتر از یک مدیر و به عنوان یک رهبر اصلی عمل کردند دیگران.» تلاش برای رشد کردن.»
علی شیخ زاده انتصاب خود به عنوان مدیرعامل سایپا را فرصتی برای هم افزایی دو شرکت خودروسازی و تعیین مسیر و هدف مشترک برای رشد و توسعه صنعت خودرو در کشور دانست و گفت: بخشی از رویه ها و سازوکارهای موجود در ایران خودرو نیز می تواند در سایپا برای ایجاد هم افزایی اجرا شود و رویه های موثری شکل بگیرد.
مدیرعامل جدید گروه خودروسازی سایپا بهره مندی از ظرفیت زنجیره تامین دو خودروساز را یکی از زمینه های همکاری مشترک برشمرد و گفت: با توجه به تولید خودروهای اقتصادی می توان به نتایج سودمندی برای مشتریان دست یافت. و جامعه با اجماع درونی و به دور از اجبار و تعهد بیرونی، صنعت خودرو یکی از راه های موجود است.
کاهش هزینه تولید تایر
در این جلسه سرپرست مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در حوزه تامین، تولید و توسعه محصول ضمن قدردانی از اعتماد مدیرعامل و هیات مدیره این گروه صنعتی گفت: حضور شیخ زاده فرصتی را فراهم کرد. برای صنعت خودرو که باید از آن نهایت بهره را برد.
مجید فهیمی امیری بازار هر کشور را مهم ترین توانمندی ها و سرمایه های آن دانست و گفت: حضور آقایان عظیمی و شیخ زاده در راس مدیریت صنعت خودرو کشور فرصت بی سابقه ای را ایجاد کرده است که باید از آن بهره برداری کرد. از منظر ملی به نحوی که به نفع جامعه و مشتریان باشد.»
وی ایجاد تیروان ها (تامین کنندگان ردیف 1) در شبکه عرضه را راهی برای کاهش قیمت تمام شده محصول عنوان کرد و گفت: با ایجاد هم افزایی در زنجیره تامین دو خودروساز، می توان تولید را به صرفه کرد.
فهیمی امیری افزود: با اعتمادسازی، استفاده حداکثری از توان زنجیره تامین و تامین نقدینگی، باید زیرساخت های افزایش تولید را ایجاد کنیم. در این راستا برای تولید یکپارچه نیازمند کمک های متمرکز قطعه سازان هستیم و استفاده از قطعات مشترک دو خودروساز را برای افزایش تولید قطعات یدکی و تولید خودروهای اقتصادی دنبال خواهیم کرد تا زنجیره تامین نیز از آن بهره مند شود. از این مشارکت