این خودرو به دلیل اشتراکات فنی کامل با پژو ۲۰۶، خیلی زود نظر مسئولان شرکت ایران خودرو را جلب کرد و با نام پژو ۲۰۷ در سال ۱۳۸۹ به بازار ایران اضافه شد. پژو ۲۰۷ که با نام اصلی پژو ۲۰۶ پلاس در لیست محصولات کمپانی پژو شناخته میشود، متولد سال ۲۰۱۰ میلادی بوده و به عنوان نمونه فیسلیفت پژو ۲۰۶ راهی بازارهای اروپا و آمریکای لاتین شده است. چرا که پس از ورود موفق این مدل و خانواده محبوبش به ایران از همان سال ۱۳۸۰، گروه خودروسازی ایران خودرو تولید این مدل را در کنار سایر تولیدات این شرکت به دست گرفت. با تولید مدلهای مختلف ۲۰۶ در ایران، سیستم الکترونیکی این خودروها از سه شبکه سراسری به یک شبکه جایگزین تغییر حالت داد. این اتفاق یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت مدلهای کارکرده ۲۰۶ در بازار بود که این روند در سال ۹۷ و با رشد بیرویه نرخ دلار نیز تکرار شد. عرضه این محصول بهویژه هزینههای صورت گرفته در این پروژه با انتقادات بسیاری در آن دوران مواجه شد اما رفتهرفته پژو ۲۰۶ صندوقدار جایگاه خود را در بازار ایران پیدا کرد و در حال حاضر به عنوان یکی از مهمترین محصولات ایران خودرو به فروش میرسد.
جعبه دنده این اتومبیل ۴ سرعته و شتاب صفر تا صد آن نیز ۱۱ ثانیه عنوان شده است. این میزان نیرو به واسطه گیربکس ۵ سرعته دستی و ۴ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو ارسال میشود. پژو ۲۰۷ صندوقدار از لحاظ فنی تفاوتی با نمونه هاچبک ندارد اما صرفا با جعبهدنده اتوماتیک به خریداران عرضه میشود و خبری از گیربکس دستی در این محصول نیست. اما با کمی دقت، حذف نوار مشکی رنگ دور ستون درها و چراغ های عقب در نسخه ایرانی به خوبی مشاهده میشود. همانگونه که اشاره شد، ۲۰۶ در ابتدا به صورت وارداتی به بازار ایران عرضه شد، اما پس از قرارداد این کمپانی با ایران خودرو و آغاز تولید آن، برنامه تولید این مدل در شش تیپ مختلف آغاز شد. در مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۵ با ام وی ام ۳۱۵ چینی، تیپ ۵ امتیازهای بیشتری را از لحاظ مشخصات فنی، آپشن و امکانات بدست آورده است. پژو۲۰۶ به عنوان ششمین نسل از سری اتاق ۲ از کمپانی پژو است. یکی از دلایل محبوبیت این خودرو نسبت به سایر محصولات اقتصادی و به صرفه پژو، ایمنی آن است.
حداکثر توان خروجی این خودرو ۱۱۰ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور در دقیقه و توان حجمی آن ۷۳ اسب بخار بر لیتر است. همچنین حداکثر قدرت این مدل ۷۵ اسب بخار، با ۵ دنده دستی است. حداکثر قدرت این مدل ۱۱۰ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور در دقیقه، مصرف سوخت ترکیبی ۶.۴ لیتری در هر صد کیلومتر با حجم باک ۵۰ لیتر است. این خودرو به موتور TU5 مجهز بوده و قادر به تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت به همراه ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور است. از جمله مشخصات فنی این خودرو میتوان به حجم موتور ۱۳۶۰ سیسی، دیفرانسیل جلو و موتور دارای چهار سیلندر هشت سوپاپه اشاره کرد. به طور کلی این مدل ویژگیهای فنی تیپ۲ و امکانات رفاهی تیپ ۵ بهره گرفته است. در ادامه به صورت مختصر نگاهی به مشخصات فنی و امکانات رفاهی و ایمنی تیپهای مختلف پژو ۲۰۶ صندوقدار خواهیم انداخت. نکته: در حال حاضر تیپهای یک، سه، چهار و شش از گروه هاچبک ۲۰۶ دیگر تولید نمیشوند. پژو ۲۰۶ صندوقدار در ابتدا با تیپهای مختلف وی1، وی2، وی۹، وی۱۰ و… تیپ۴ تنها و اولین مدل از ۲۰۶ بود که به صورت دنده اتوماتیک وارد بازار شد و در ابتدا با هرف عرضه به معلولان و جانبازان در نظر گرفته شد.
لازم به ذکر است که ایران خودرو تنها توانست تیپ ۵ از ۲۰۶ را داخلی سازی کند و از سال ۱۳۹۴ به بعد نیز تیپ ۲ را به بازار عرضه کرد. مواردی همچون آینههای کناری برقی، شیشههای برقی عقب، تهویه مطبوع خودکار، ترمزهای دیسکی در هر چهار چرخ و چند امکانات دیگر علاوه بر تیپ ۵، در سایر مدلها همچون ۳، ۴ و ۶ سایت بی درایو نیز موجود است. انتخاب اول همه طرفداران ۲۰۶، داشتن تیپ ۵ از محصولات این برند است. این فکر چندان بیراه نبود و شرکت ایران خودرو از سال ۱۳۹۷ پژو ۲۰۷ صندوقدار را به متقاضیان تحویل داد. از سال ۱۳۹۹ برخی نمونههای پژو ۲۰۷ با سقف پانوراما (شیشهای) و همچنین فرمان برقی به صورت سفارشی به مشتریان داخلی تحویل داده میشوند. همچنین پژو ۲۰۷ صندوقدار از فرمان برقی و آینههای تاشونده جانبی برقی برخوردار است. از جمله امکانات پژو ۲۰۶ صندوقدار v6 میتوان به رینگهای فولادی ۱۴ اینچی، سیستم توزیع نیروی ترمزEBD، ترمز عقب کاسهای، چراغهای مه شکن، فرمان هیدرولیک، سیستم صوتی با اسپیکرهای جلو و عقب به علاوه کنترل سیستم صوتی پشت فرمان، دو عدد کیسه هوا، تهویه و تنظیم صندلیهای جلو به صورت دستی، روکش صندلی پارچهای، تزیینات خاکستری داخل کابین، دماسنج روی داشبورد، آینههای بغل با تنظیم برقی و شیشه بالابر دستی عقب اشاره کرد.
برای کسانی که هر گونه نگرانی در مورد دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در مورد چگونگی استفاده از سایت بی درایو ، شما احتمالا می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.