مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در گفت و گو با برخی رسانه ها از طرح عرضه مشتریان جدید خبر داد.
تقدسی تاکید کرد: مشتریان فقط به واریز ۵۰۰ میلیون تومان در بانک های مورد تایید سامانه نمایندگی توجه کنند و برای این افراد آخرین مهلت افتتاح حساب نمایندگی تا روز پنجشنبه است.
وی درباره روند عرضه خودروهای جدید وارداتی گفت: در این مرحله از عرضه خودروهای وارداتی، مشتریان جدید می توانند با افتتاح حساب نمایندگی، سفارش خرید خود را در سامانه ثبت کنند. همچنین این آخرین مهلت مشتریان سامانه واردات اسفند 1401 برای ثبت نام خودروی مورد نظر خود است. در این نسخه، اولویت اول برای مشتریان قدیمی است. اما مشتریان جدید می توانند با افتتاح حساب نمایندگی، خودروهای وارداتی را نیز خریداری کنند. طبق برنامه ریزی ها، تیراژ خودروهای این پیشنهاد از مارس 1401 از تعداد مشتریان باقی مانده بیشتر است.
مهدی تقدسی افزود: در این رونمایی، محصولات تویوتا، هونگشی، هوندا، سانگ یانگ، هاوال، سوزوکی، باستیون، نیسان، اشکودا و غیره از روز سه شنبه در مدل های مختلف و مشتریانی که حساب نمایندگی خود را افتتاح می کنند، عرضه می شود. در 28 تیر 1403 هجری قمری می توانند درخواست خود را در سامانه واردات ثبت کنند.
رئیس سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در پایان گفت: لازم به ذکر است با گذشت این مدت از سامانه واردات، مشتریان قدیمی دیگر در اولویت قرار نخواهند داشت. همچنین مشتریان جدیدی که پس از اعلام نتایج اقدام به افتتاح حساب نمایندگی کرده و خودرو به آنها اختصاص داده نشده است، اولویت دائمی ندارند و باید مجدداً مراحل ایجاد حساب نمایندگی را برای دوره های بعدی سامانه واردات طی کنند. هدف از این اقدام این است که مشتریان جدید بتوانند در هر دوره از سیستم واردات خودروهای خارجی را خریداری کنند.
لازم به ذکر است عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه SaleAuto.ir انجام خواهد شد.
با پایان انتخابات، بسیاری از افراد شاغل در صنعت خودرو شروع به پر کردن نسخه برای صنعت خودروسازی بحران زده کردند. فعالان این حوزه معتقدند پس از لغو قیمت گذاری اجباری و واگذاری سهام دولت در کارخانه های خودروسازی، مشارکت خارجی در دولت چهاردهم به یکی از الزامات احیای این صنعت تبدیل شده است. دولت چهاردهم تا چند هفته دیگر در شرایطی کار خود را آغاز می کند که نجات صنعت خودرو و بازار آن از وضعیت آشفته کنونی یکی از دغدغه های شهروندان است و رئیس جمهور منتخب نیز در تبلیغات انتخاباتی خود بر این موضوع تاکید کرده است.
اگرچه حذف قیمت گذاری اجباری و سپس واگذاری خودروسازان به بخش خصوصی واقعی در درجه اول اولویت و البته پیش نیاز اصلاحات در حوزه خودرو است، اما به نظر می رسد راه حل، نجات صنعت خودرو و بازار آن در ایران باشد. به هر حال، آنها "مشارکت های خارجی" هستند.
حتی اگر تحریم ها به زودی برداشته نشود، شکی نیست که مشارکت های خارجی برای صنعت خودروسازی ایران مایه نجات است. چرا که در این سال ها به دلیل عدم حضور یا حداقل همکاری بسیار ضعیف خارجی، صنعت خودروسازی کشور از فناوری جهانی عقب ماند.
می توان گفت در گذشته که مشارکت خارجی وجود داشت، انتقال فناوری چندانی انجام نمی شد. در حالی که اولاً در این مورد مصداق بی نظمی وجود دارد و ثانیاً اگر فناوری منتقل نشده است بیشتر به دلیل ضعف طرف های داخلی در امتیاز گرفتن هر چه بیشتر از خارجی ها بوده است.
به عبارت بهتر، حتی اگر بپذیریم که در عصر تحریم ها، صنعت خودروی ایران به دلیل مشارکت خارجی به فناوری روز دست نیافته است، نافی ضرورت این مشارکت ها برای توسعه و ارتقای صنعت خودرو و خودرو نیست. صنعت. شکل گیری رقابت در بازار.
کاهش 45 میلیون تومانی قیمت فینیکس تیگو 8 پرو مکس هیبرید
دیروز قیمت خودروهای داخلی شاهد کاهش 1 تا 12 میلیون تومانی بود. قیمت پژو 207 اتوماتیک (مدل 85) (1403) با 12 میلیون تومان کاهش به 902 میلیون تومان، تارا اتومات V4 LX (1402) با 12 میلیون تومان کاهش به 998 میلیون تومان و سورین پلاس بدون حاشیه. صفحه نمایش (1403) به 721 میلیون تومان، 7 میلیون تومان، پارس سال (شیر برقی) (1403)، 6 میلیون تومان، کاهش 683 میلیون تومان، پژو 207 دنده هیدرولیک (85 دستگاه) (1403)، 5 میلیون تومان کاهش یافت. ، کاهش 753 میلیون تومان و Quick GXL - p (سیاه و سفید) (85 واحد) (1403) 4 میلیون تومان و 426 میلیون تومان کاهش قیمت اعلام شد.
در بین خودروهای چینی نیز شاهد کاهش قیمت آنها از 2 تا 45 میلیون تومان بودیم. قیمت فونیکس تیگو 8 پرو مکس هیبرید (1403) با 45 میلیون تومان کاهش به 2 میلیارد و 920 میلیون تومان، KMC J7 (1403) با 25 میلیون کاهش به یک میلیارد و 700 میلیون تومان رسید. و ام وی ام X55 پرو (1403) با 20 میلیون تومان به 1 میلیارد کاهش یافت و KMC به 560 میلیون تومان رسید. 670 میلیون تومان.
از سوی دیگر در بین خودروهای پریمیوم خارجی شاهد کاهش قیمت 50 و 100 میلیون تومانی بودیم. فیات 500 (2023) با 100 میلیون تومان کاهش به 3 میلیارد و 100 میلیون تومان، هیوندای کرتا (2023) با کاهش 50 میلیون تومانی به 3 میلیارد و 200 میلیون تومان و جتا VS7 (2023) کاهش یافت. 50 میلیون تومان به 2 میلیارد و 650 تومان و نیسان ایکس تریل 50 میلیون تومان کاهش 6 میلیارد و 100 میلیون تومان.
همچنین در گروه خودروهای لوکس خارجی، بازار تحت تاثیر خودروهای وارداتی قرار دارد و این مدل خودروها با قیمت های ثابت تری نسبت به گذشته به فعالیت خود ادامه می دهند.