رئیس پلیس راه مازندران گفت: تردد وسایل نقلیه بدون زنجیر چرخ از 30 آذرماه در جاده های شمالی ممنوع است. وی افزود: پلیس راه در اجرای طرح زمستانی از عبور وسایل نقلیه بدون تجهیزات به ویژه زنجیر چرخ جلوگیری می کند.
به گفته وی، اگر خودرو به دلیل کمبود تجهیزات و فرسودگی زنجیر چرخ دچار حادثه شود، این موارد نیز در سهم تقصیر قرار می گیرد. در زیر جزئیاتی از طرح زمستانی پلیس را بررسی می کنیم.
کاهش تصادفات با اجرای طرح زمستانی پلیس
سردار سید تیمور حسینی در هشتاد و یکمین کمیته هماهنگی اجرای طرح های ویژه ترافیک زمستانی که در سال 81 برگزار شد، گفت: هدف از اجرای این طرح کاهش تصادفات در جاده های کشور است تا شهروندان در هر لحظه دچار مشکل نشوند. فرماندهی پلیس راهور وراجا.
وی با اشاره به اینکه نیروهای راهداری از تجربه کافی در انجام امور برخوردار هستند، افزود: با تلاش شبانه روزی در 26 استان کشور تلاش می شود آمار تصادفات جاده ای کاهش یابد.
سردار حسینی با بیان اینکه تمام انتظارات لازم برای اجرای طرح زمستانی پلیس در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: از رانندگان انتظار می رود در سفرهای خود تجهیزات لازم برای تردد زمستانی از جمله زنجیر چرخ و لاستیک مناسب را به همراه داشته باشند.
فرمانده پلیس راه با تاکید بر اینکه رانندگان در صورت عدم همراه داشتن تجهیزات زمستانی از تردد در جاده ها منع می شوند، افزود: در این مدت تردد تریلر در برخی محورها ممنوع می شود.
وی با تاکید بر اینکه نکات ایمنی باید مورد توجه رانندگان، شرکت های حمل و نقل و ایستگاه های سراسر کشور باشد، ادامه داد: هر موضوعی که منجر به کاهش کیفیت خدمات و افزایش خطرات جاده ای شود باید با حساسیت مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس پلیس راهور وراجا خاطرنشان کرد: طرح زمستانی امسال با حضور تمامی دستگاه های اجرایی ذیربط و مشارکت 81 هزار نیروی میدانی با توان و کیفیت لازم اجرا می شود و پیش بینی می شود این امر انجام شود. با همکاری مردم و نیروهای مسلح. با رعایت توصیه های ایمنی، زمستان امسال بدون حادثه خواهد گذشت.
وی همچنین بر اجرای کامل قانون توسط همه نهادها تاکید کرد و گفت: قوانین باید به طور کامل اجرا شود.
علاقه پلیس به هشدارهای هواشناسی
سردار حسینی بزرگترین دغدغه منطقه راهور در فصل زمستان را برف گیر بودن خطوط و محورها دانست و گفت: امسال پس از اعلام هشدار هواشناسی، اقدامات پیشگیرانه و حتی ممنوعیت تردد در آن اجرا می شود. برخی از جاده ها
وی هرگونه تخلف فنی و نبود تجهیزات بهداشتی و زمستانی در محورهای برف روبی را مانعی برای امکان تردد دانست و گفت: انتظار می رود مردم با پلیس همکاری کنند.
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرجا نیز در این جلسه عدم توجه به جلو در هنگام رانندگی را به 44 درصد تصادفات عنوان کرد و گفت: نقش این عامل در تصادفات رانندگی در فصل زمستان نگران کننده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل عدم توجه رانندگان به جلو استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی است، افزود: در سال 1401 هجری قمری 33 درصد تصادفات به دلیل عدم توجه به جلو بوده و افزایش یافته است. به 44 درصد در سال 1402 ه. .
جانشین فرمانده انتظامی رام فرجا خواستار انجام اقدامات فرهنگی و هشدارهای لازم به رانندگان شد تا سهم این عامل در بروز حوادث رانندگی کاهش یابد.
وی تاکید کرد: ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه در سال گذشته نسبت به سال 1401 9 درصد افزایش داشته که نقش سرعت و جنبه های فنی خودرو از جمله لاستیک های صحیح را در وقوع این تصادفات توضیح می دهد.
مومنی با اشاره به افزایش هفت درصدی تردد وسایل نقلیه در جادههای کشور گفت: با اقدامات انجام شده در اجرای طرح زمستانی پلیس، تعداد مصدومان تصادفات جادهای شش درصد کاهش یافت.
وی به خاموشی شبانه معابر عمومی اشاره کرد و گفت: متاسفانه قطعی برق در نقاط شهری و برون شهری می تواند در افزایش تصادفات رانندگی موثر باشد. بنابراین، امیدواریم شاهد قطعی برق در جاده ها نباشیم.
سرهنگ سیروس حسن زاده معاون فرهنگی اجتماعی و ترافیک پلیس راهور فرج گفت: کانال های اطلاع رسانی ما بیش از گذشته فعال است. سایت راهور 120 به صورت شبانه روزی و با شماره های 88288888 و 88255555 در دسترس شهروندان می باشد. همچنین مردم می توانند از طریق سامانه سروش فیلم، عکس و صوت را به ایمیل Prahvar120@ ارسال کنند و با ما در ارتباط باشند. سپس نماینده سازمان راهداری کشور در سخنانی گفت: شرکت های حمل و نقل تاکید دارند که مجهز به تجهیزات ایمنی لازم و 1450 دوربین کنترل کننده ترافیک هستند.
وی ادامه داد: تیم های گشت و مراقبت ما از 30 آذرماه در مکان های تعیین شده حضور خواهند داشت و جرثقیل های سنگین نیز در نقاط حیاتی جاده ها مستقر شده اند تا در صورت نیاز استفاده کنند.
منبع: https://www.donyayekhodro.com/news/251974/%D8%B3%D9%87%D9%85-%D8%AA%D9%82%D8%B5%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%81-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D9%82%D8%AF-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C