همکاری “کویرتایر” در افزایش ظرفیت خط تولید تایر

برای افزایش دقت در فرآیند ساخت، ملزم به استفاده از تجهیزات دقیقی مانند سنسورها هستیم که یکی از این سنسورها زوایای مختلف را اسکن می کند و هم اکنون با تلاش یکی از اعضای هیات علمی و چند تن از دانشجویان دانشگاه بیرجند، این قسمت بومی سازی شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان جنوبی، یکی از اعضای دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند در گفت و گو با خبرنگار صداوسیما گفت: برنامه عملیاتی بومی سازی و ساخت سنسور اندازه گیری زاویه با هزینه کم و عملکرد ایده آل. ، برای استفاده در صنعت تایر در دوره فرصت. بررسی جامعه و صنعت شرکت تایر کویر با تلاش محققان دانشگاه بیرجند انجام و طراحی و ساخته شد.

وی با بیان اینکه این دوره 9 ماهه از تیرماه سال گذشته آغاز شد و تا اسفندماه ادامه داشت، افزود: سنسور اندازه گیری زاویه ابزاری پرکاربرد در صنعت است، زیرا در صنایعی که نیاز به حمل و نقل کالا دارند از آن استفاده می شود. تسمه نقاله.»

وی با بیان اینکه تمامی سنسورهای مورد نیاز از کشورهای دیگر به ویژه چین خریداری شده است، گفت: مزیت سنسور داخلی نسبت به سنسورهای خارجی قابلیت تعمیر و بازیابی آن است، بنابراین سنسورهای خارجی بسته بندی شده و غیر قابل تعمیر هستند و در صورت وجود آنها آسیب دیده اند، باید به طور کامل تعمیر شوند و با یک سنسور جدید جایگزین شوند.

یکی از اعضای هیأت علمی مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ارزان ترین سنسور خارجی 130 دلار قیمت دارد، گفت: قیمت سنسور داخلی کمتر از 30 دلار است امکان صرفه جویی 100 دلاری برای هر سنسور وجود دارد. حتی ارزان تر، آنها را می توان با 15 دلار ساخت.

بخوانید:  جدول قیمت های کارخانه و بازار خودروهای داخلی، چینی و خارجی - ۳۰ دی ۱۴۰۲

وی گفت: نمونه آزمایشگاهی سنسور محلی در دانشگاه بیرجند ساخته شده و قیمت تمام شده قطعات آن 1.2 میلیون تومان بوده است.

دکتر بیجاری با بیان اینکه تکمیل این فرصت مطالعاتی با عنوان «طراحی و ساخت سنسور شیب» برای استفاده در صنعت تایر در شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه ملی لاستیک ایران احمد عشقی ارائه شد. دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک، محمد جواد توکلی؛ دانشجوی دکتری مهندسی الکترونیک دانشگاه بیرجند، دکتر مجید هادی; وی با دانش آموخته دکتری مهندسی ارتباطات از دانشگاه بیرجند همکاری داشت.

وی گفت: مقاله تهیه شده توسط دکتر مجید هادی نیز در بین تمامی مقالات (122 مقاله پوستری و 54 مقاله سخنرانی) ارسال شده به شانزدهمین همایش و هفتمین نمایشگاه زنجیره ارزش صنایع لاستیک موفق به کسب عنوان مقاله برتر شد.

منبع: https://www.donyayekhodro.com/news/249782/%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D8%B7-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%B1